on fashion

Tocuri midi? Clar!

Aveam nevoie să mă deconectez după o predare haotică, așa că m-am pierdut printre pantofi, căutând câteva modele care să mă amuze. După cum vezi mai jos, am luat-o de-a dreptul razna. Îți mai zic că m-am surprins alegând doar perechi cu tocuri midi, cele mai multe dintre ele groase, care m-au făcut să cred fie că am dat peste un trend, fie că am îmbătrânit și nu mai pot cu stilettos. În ordinea numerelor de pe tricou:

Pantofii Vendome de la Charlotte Olympia, un brand după care nu mă omor în general. Dar, iată, niciodată nu ar trebui să spun niciodată. Să mai zică cineva că obsesia pentru pantofi e o chestiune superficială!

charlotte-olympia-vendome

Doamna Prada aproape că m-a convins cu două perechi cât se poate de clasice de kitten heels. Cu palpitații pentru perechea cu catarame uriașe, firește. So camp!

miu-miu

De la Margiela până la show-urile travesti, nu am întâlnit nici un toc de plexi care să nu îmi placă. Aici, o variantă cuminte de la Nicholas Kirkwood.

nicholas-kirkwood-pink

Pierre Hardy e un zeu al pantofilor pentru mine tocmai pentru că are calitatea aia rară de a pune într-o lumină nouă lucrurile pe care în mod normal le-aș considera urâțele. Mă bucur, deci, că părerea mea nu contează pentru el.

pierre-hardy

Dacă te întrebai, da, evident că am ascultat piesa Goodbye Yellow Brick Road a lui Elton John în vreme ce bricolam un pantof Prada pe drumul către Emerald City.

Untitled-1

Foto: site-urile Prada, Charlotte Olympia, Nicholas Kirkwood, Pierre Hardy, Miu Miu.