New York Fashion Week primavara/vara 2017
on fashion

New York Fashion Week: Cum o să porți culori la primăvară?

Să o zic pe a dreaptă – nu am avut nici o clipă să mă uit la colecțiile de primăvară/vară 2017 de la New York Fashion Week atunci când ele se aflau în plină desfășurare. Am pierdut agitația, am pierdut live-urile, comentariile, tot. Așa că mi-am făcut timp abia acum, de când s-a schimbat vremea. Și normal, în această situație, că mi-au sărit în ochi cele mai electrice culori (eventual în varianta full look) și că am ales, pentru colajul pe care îl vezi mai sus, o haină de ploaie de la Tory Burch. Bine, asta, dar și faptul că modelul e Ondria Hardin și tocmai ce am decis că o iubesc.

Așa încât, dacă te întrebai ce vor designerii de la New York să porți când zilele vor deveni iar lungi, iată o mostră. Mai sunt și altele, cu care voi reveni curând.

Delpozo - New York Fashion Week primavara/vara 2017

Boss - New York Fashion Week primavara/vara 2017

Creatures of Comfort - New York Fashion Week primavara/vara 2017

Creatures of Comfort - New York Fashion Week primavara/vara 2017

DKNY - New York Fashion Week primavara/vara 2017

35 de poze superbe aici

Oricum, țin să îți spun neapărat că mi-a plăcut neașteptat de tare colecția Boss (Jason Wu a făcut treabă bună, nu atât în materie de inovație a tăieturii, ci mai ales cu atmosfera pe care o redau tonurile primare în care și-a scăldat rochiile. Am citit pe undeva că inspirația a fost David Hockney, poate și de asta îmi place). Nici colecția personală a domnului Wu nu mi-a displăcut deloc, e acolo o rochie albastră pentru care aș fi dispusă la ceva sacrificii.

Și mi-a mai plăcut și colecția Victoriei Beckham, fata asta care ne-a demonstrat tuturor că există viață (și carieră) și după Spice Girls. Acum, că viața asta vine în pasteluri și catifea, cu atât mai bine. Și apoi am apreciat, ca și în sezonul trecut, ce a făcut Sies Marjan – sper că Dries Van Noten, mentorul lui, e mândru de așa isprăvi.

Și am suspinat un pic și când am văzut cum au interpretat Maxwell Osborne și Dao-Yi Chow, de la DKNY, viitorul – în hanorace și culori aprinse. Nu e rău deloc. Ca să nu uit, nici de data asta nu m-a dezamăgit, la Tibi, Amy Smilovic – o femeie care, cum am mai zis, se pricepe să facă haine pentru femei.

Dar New York-ul a fost plin de multe alte lucruri faine (chiar mult mai faine, ți-am zis, faza cu nuanțele tari doar m-a prins în ziua potrivită). Despre ele, în curând.

Foto: Vogue Runway
Colaj: A Question