on clothes

Cum arată pantalonii din visele mele?

Fiind eu foarte leneșă și nu foarte fashionistă, m-am gândit că cea mai simplă soluție pentru petrecerile de sezon ar fi o pereche de pantaloni. După ce am căutat perechea cu pricina în tot orașul, după ce am discutat-o cu prietenele, după ce mi-am imaginat-o în ținute (pantalonii mei sunt skinny, tăiați undeva deasupra gleznei, au un aer festiv și merg la fix cu un maiou simplu din mătase cu spaghetti straps) am ajuns la concluzia extrem de tristă că pantalonii aceia nu există.

Și, dacă tot nu există, trebuie să le găsesc înlocuitori. Drept pentru care trebuie să mărturisesc cu mâna pe inimă că nu m-ar deranja nici una dintre perechile de mai sus. Cei evazați de la Marni se apropie cel mai mult de halucinațiile mele vestimentare, iar întreg ansamblul arată suficient de confortabil ca să nu mă plâng și suficient de stylish încât să nu se plângă nici alții. În mijloc, o pereche de pantaloni de catifea de la Temperley London pentru acele momente în care simt nevoia să mă drapez complet în catifea – sunt mai dese decât ai crede. Iar în dreapta, un ansamblu MM6 Martin Margiela, în care vipușca din paiete face toată treaba.

Pentru că sunt, cum am mai zis, leneșă, am găsit totuși un brand a cărui filosofie despre pantaloni mi se potrivește – așa că, fără prea multe introduceri, îți prezint trei perechi de cullotes semnate Tibi. Amy Smilovic, fondatoarea Tibi, e o femeie cu mințile acasă, care nu simte nevoia să înghesuie alte femei în ținute înțepate, așa că pantalonii ei, relaxați și cool, nu m-ar deranja deloc dacă i-aș găsi la un moment dat atârnând în dulap, veniți de nicăieri.

tibi_

Alte lucruri care nu m-ar deranja, deși în mod normal nu m-aș vedea în ele: costumul de catifea Cushnie et Ochs (ți-am zis, drapată în catifea, ca George Costanza), pantalonii Etro și ansamblul cuminte de la Gucci.

cushnie-et-ochs

etro

gucci_

Foto: Net-a-porter